Diensten

Objectbeveiliging

Of het nu uw huis, een bedrijfsgebouw of een terrein is. U wilt het beste op het gebied van beveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. HCSC levert maatwerk en kijkt naar wat u nodig heeft. Bijvoorbeeld zorgvuldig geplaatste camerabeveiliging en/of speciaal getrainde beveiligingsmedewerkers die snel ter plaatse zijn. De objectbeveiligers zijn in staat om vroegtijdig onregelmatigheden te signaleren en springen hier direct op in. Zij stellen, naar uw wens, met regelmaat rapportages op, zodat u voortdurend op de hoogte bent wat er rond uw object afspeelt, waar u ook bent.

Alarmopvolging

Mocht er een alarm afgaan en moet er snel en adequaat gereageerd worden, dan is één van onze beveiligers snel ter plekke en handelt de alarmmelding zorgvuldig af. Het gehele terrein en object wordt gecontroleerd en zo nodig is er contact met de (politie) meldkamer. Wij gaan niet weg voordat alles is geregeld. Elke melding wordt uiteraard volledig afgehandeld, of het nu om een loos alarm gaat of dat er contact is met de politie en sporen en informatie veilig gesteld moet worden.

Particuliere beveiliging

Particuliere beveiliging oftewel persoonsbeveiliging wordt steeds vaker gevraagd. Een dienst die om absoluut maatwerk vraagt. Persoonsbeveiliging is erop gericht om te voorkomen dat een persoon om welke reden (en op welke manier dan ook) wordt belaagd. Hier zijn we erg sterk in. HCSC levert persoonsbeveiligers die opgeleid, gecertificeerd en uitgerust zijn om adequaat op te treden. Onze persoonsbeveiligers weten wat u nodig heeft en kunnen professioneel op de achtergrond aanwezig zijn. Uiteraard zijn ze aanwezig waar dat nodig is, hierdoor zijn we altijd in de buurt en treden op waar dat nodig is. We stemmen ons optreden af met uw wens en agenda en zullen servicegericht en efficiënt handelen.

Praktijkvoorbeelden

Wij leveren met onze aangesloten bedrijven maatwerk op het specialistische gebied van:

• Track & Trace voor auto’s: wij beheren de website waarop u live uw voertuig kunt zien, maar bij voorkeur kunt u deze website ook zelf beheren.

• Camera’s: waarvan u de beelden op uw mobiele telefoon of tablet kunt downloaden en dus te allen tijden in kunt zien.

• Inbraakmeldinstallatie, met deur- of kozijncontacten en bewegingsmelders.

• Infra technische aanpassingen aan uw woning of bedrijfspand (hang- en sluitwerk).

• Veiligheidsaudit voor u in geval van een buitenlandse reis.